Βαθμολογία

Περισσότερες από 25.000 οι αιτήσεις συμμετοχής...

Αναμφισβήτητα το "Nomads" είναι το μεγάλο στοίχημα του ANT1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πάντως πριν καν να αρχίσει καν η προβολή του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης,φαίνεται πως ο κόσμος ήδη το έχει ξεχωρίσει και έχει αρχίσει έντονα να ασχολείται μαζί του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αρκετοί επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του "Nomads" για να διεκδικήσουν το έπαθλο. Σύμφωνα με τα "Παραπολιτικα",οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 25.000.

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, οι διαδικασίες για το ποια θα είναι τα τελικά πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στις Φιλιππίνες δεν σταματούν καθώς μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει παίκτες και παρουσιαστής να βρίσκονται στο μακρινό  Παλαουάν.

Μέχρι τότε οι συζητήσεις, τα κάστινγκ αλλά και οι ιατρικές εξετάσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα πάρουν το πράσινο φως για να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για τις Φιλιππίνες θα πρέπει υποχρεωτικά έως τέλος Αυγούστου να περάσουν από ιατρικά τεστ και να κάνουν ειδικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αν κάποιος απ αυτούς δεν περάσει τα σχετικά ιατρικά τεστ η υπάρξει πρόβλημα με τον εμβολιασμό του θα κοπεί. Το κανάλι μέχρι τις του μήνα θα καταλήξει σε τριανταπέντε  άτομα από τα οποία τα 18 θα πάνε Φιλιππίνες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι  αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 25.000!