Βαθμολογία

Χάσι: «Αρκετά ποιοτική ομάδα η ΑΕΛ»

Ως μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΛ ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη της ομάδας του με 4-1.

Ο Κοσσοβάρος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος ανέφερε ότι ήταν πολύ σημαντική η νίκη σε παιχνίδι που έγινε χωρίς την παρουσία κόσμου κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του, συν ότι αυτή ήρθε εν μέσω των κρίσιμων αγώνων με την Ριέκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Χάσι τόνισε επίσης ότι θέλει από τους παίκτες του να κάνουν δύσκολο το έργο του αναφορικά με το ποιούς θα βάζει στα παιχνίδια, ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού δήλωσε πλήρη άγνοια και πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι υπαρκτό όταν μιλάμε για πληρότητα στην θέση αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού:

Σε ερώτηση για το τι κρατάει πέρα από το αποτέλεσμα δεδομένου ότι το παιχνίδι έγινε εν μέσω των δυο αγώνων με τη Ριέκα ανέφερε:

«Πράγματι σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό ήταν και από το γεγονός ότι πρώτη φορά στην καριέρα μου έδωσα παιχνίδι χωρίς κόσμο, πράγμα δύσκολο και για τους παίκτες που επίσης πολλοί δεν είχαν ξαναπαίξει χωρίς κόσμο. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κάνουν δύσκολο το έργο μου για να πάρω τις αποφάσεις σχετικά με το ποιοι θα παίξουν, πράγμα που έγινε σήμερα. Όλοι οι παίκτες έχουν την αξία τους, πρέπει όμως να το δείξουν για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για τα σενάρια τα οποία λένε ότι ο Ολυμπιακός κινείται για επιθετικό και ένα σχόλιο για τους Ανσαριφάρντ και Μάρτινς δήλωσε:

«Έχω να πω ότι όλοι οι παίκτες, 32 το σύνολο, υπολογίζονται έχω εξηγήσει σε όλους τι συμβαίνει, είμαι ικανοποιημένος από όλους όπως πχ με τον Μπεν. Έχω μιλήσει με τον Καρίμ, έχει κάνει καλή προετοιμασία και στο χέρι του είναι να διεκδικήσει θέση βασικού. Όσο για τον σέντερ φορ πρώτη φορά το ακούω αυτό, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο όταν υπάρχουν 32 παίκτες. Ο Μάρτινς είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης όμως στη θέση του έχουμε άλλους επτά παίκτες, συνεπώς δεν γίνεται να παίξουν όλοι. Είναι πάντα δύσκολη η επιλογή του προπονητή σε τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέεπι οι παίκτες μου να δουλεύουν σκληρά, είναι πολλά τα ματς και όλοι είναι χρήσιμοι. Σήμερα παρά τις αλλαγές κρατήσαμε ψηλά το επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θέλω, οι παίκτες να κάνουν δύσκολο το έργο του προπονητή να αποφασίσει το ποιούς θα βάλει στα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το ότι άλλαξε τα 8/11 σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ριέκα, αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχουμε κάνει, πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε αρκετά, είμαστε στο τέταρτο επίσημο παιχνίδι, υπάρχει ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση έχουμε πραγματικά μια ομάδα με τεράστια ποιότητα και θα φανεί και στη συνέχεια αυτό».

Σε ερώτηση του athleticlarissa σχετικά με την ΑΕΛ πως του φάνηκε και αν την περίμενε έτσι τόνισε:

«Πραγματικά είναι μια μεγάλη ομάδα, μια πολύ καλή ομάδα που δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντιπάλους της. Μια ομάδα που περνάει γρήγορα την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, ομάδα πολύ καλή στην πρώτη πάσα, αρκετά ποιοτική και με 2-3 πολύ καλούς παίκτες στο κέντρο να ξεχωρίζουν. Σίγουρα όταν θα έρθει η ώρα για το παιχνίδι στη Λάρισα θα είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ