Βαθμολογία

Πάους: «Μας έλειψε η επιθετικότητα, κομβική η φάση Ζίζιτς»

Στην επιθετικότητα που έλειψε από την ΑΕΛ στο σημερινό (19/8) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στάθηκε ο τεχνικός των «βυσσινί» Αντρέ Πάους στη συνέντευξη τύπου.

Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε επίσης κομβική την χαμένη ευκαιρία του Ζίζιτς καθώς θα γινόταν εκεί το 2-2, ενώ αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα έβαζε νωρίτερα τους Ναζλίδη, Κριζμάν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αντρέ Πάους:

«Χάσαμε από μια ανώτερη ομάδα, δείξαμε υπέρ του δέοντος σεβασμό στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης ήμασταν συμπαγείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο η γνώμη μου είναι όταν δεν ελέγχεις το παιχνίδι στην άμυνα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός σκόραρε το 3-1 και ενώ εμείς είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 2-2 να ισοφαρίσουμε και να έχουμε δεκαπέντε λεπτά να διαχειριστούμε το σκορ. Μετά έγινε το 3-1 και κάπου εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από όλο το ενενηντάλεπτο απάντησε:

«Παίζαμε με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, όμως είχαμε υπερβολικό σεβασμό και κατά την άποψη μου επειδή πάντα παίζουμε 11 εναντίον 11 πρέπει να μπορούμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι από την άμυνα προκειμένου να γίνονται συνδυασμοί. Αυτό είχα πει και στους παίκτες μου πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μας έλειψε η επιθετικότητα και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε και εν μέσω δυο κρίσιμων αγώνων στο Champions League».  

Σε ερώτηση του athleticlarissa σχετικά με τον Ντοντό και αν το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι δεν έγινε το 2-2 και αμέσως μετά έγινε 3-1 είπε:

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα Ντοντό γιατί σήμερα ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι, δεν έχω τις κατάλληλες και ακριβείς πληροφορίες του τι συνέβη. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος ναι έτσι είναι καθώς θα κάναμε το 2-2 και θα είχαμε ένα τέταρτο να διαχειριστούμε το σκορ».

Σε ερώτηση για το αν θα έβαζε νωρίτερα στο παιχνίδι τους Ναζλίδη και Κρισμάν ανέφερε:

«Κοιτάξτε στο παιχνίδι πρέπει να κάνεις επιλογές κάθε φορά. Σίγουρα αν γυρνούσα το χρόνο πίσω ναι μάλλον θα έβαζα νωρίτερα τους δυο παίκτες. Πρέπει όμως να μην στεκόμαστε εκεί να μάθουμε από την ήττα, να βελτιωθούμε και σίγουρα δεν είναι ντροπή να χάνεις από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ