Βαθμολογία

Ξάνθη – Λαμία 0-0

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε αυτό που είδαμε όλοι στα Πηγάδια μόνο αισιοδοξία για το θέαμα της φετινής Super League δεν μας αφήνει. Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο απόλυτο μηδέν, σε μια αναμέτρηση που είχε δεν είχε τρεις φάσεις.

Βέβαια οι νεοφώτιστοι μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να φεύγουν, καθώς στην πρώτη του παρουσία στην μεγάλη κατηγορία πήραν και τον πρώτο τους βαθμό, αλλά όπως και να το κάνουμε ποδόσφαιρο δεν θαύμασαν ούτε οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά ούτε και όσοι το είδαν από την τηλεόραση. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέζος του Συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τους Νικολαΐδη και Πάτρα του Συνδέσμου Μακεδονίας.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Π. Ορφανίδης (64' Τριάδης), Λουσέρο (88' Κάστρο), Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά (78' Μεχία), Γέντρισεκ.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (84' Κουτρομάνος), Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Ασιγκμπα, Όμο, Ακόστα, Πίτι (56' Μπουλούλης), Βουό (69' Τσούκαλος).