Βαθμολογία

Δυνατό τεστ για Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Φιλιππούπολης

Με ασκήσεις ταχυδυναμικής αλλά και με πρακτική εξάσκηση διαφόρων συστημάτων, ολοκληρώθηκε η εβδομάδα για τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, το Σάββατο (19/08) στο προπονητήριο της ομάδας, στην Τερψιθέα.

Ο κ Θεοδοσιάδης θέλει οι ποδοσφαιριστές του, να ενστερνισθούν τις σκέψεις για τον τρόπο παιχνιδιού και τις πιστή εφαρμογή των συστημάτων που ακολουθεί. Την Κυριακή (20/08, 18.30) ο Απόλλωνας θα παρουσιασθεί στους Λαρισαίους φιλάθλους, σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει με τον Α.Ο.Τρίκαλα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει τους φίλους της ομάδας να βρεθούνε στο γήπεδο και να δούνε από κοντά τα νέα αποκτήματα αλλά και τα δείγματα της δουλειάς, που έγινε, μέχρι τώρα. Γενική είσοδος ορίσθηκε στα 5€, ενώ από τα εκδοτήρια του γηπέδου Φιλιππούπολης θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας.

- Επόμενο φιλικό το ερχόμενο Σάββατο 26/08 στο Βόλο, με την νεοσύστατη ομάδα ΝΠΣ Βόλος και ακολουθεί το Σάββατο 02/09 με Αναγέννηση Καρδίτσας στη Φιλιππούπολη, όπου αποφασίσθηκε να γίνουν και οι βραβεύσεις της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.