Βαθμολογία

Έκλεισε τον Γεωργουσόπουλο ο Αστέρας Ιτέας

Στην υλοποίηση ακόμη μίας μεταγραφής προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας. Ο Σταύρος Γεωργουσόπουλος που ανήκε μέχρι πρότινος στον Αμβρυσσέα Διστόμου και παλαιότερα στον Φωκικό υπέγραψε για έναν χρόνο. Η συμφωνία ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Φωκίδας. Αναλυτικά:  

«Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρόνου επιθετικού μέσου Σταύρου Γεωργουσόπουλου . Ο εκ Λιδωρικίου ορμώμενος παίχτης, με εμπειρία τόσο από Β όσο και από Γ εθνική που πέρυσι αναδείχτηκε πρωταθλητής Βοιωτίας με την φανέλα του Αμβρυσσεα, έρχεται να συμπληρώσει το παζλ του Κώστα Λίβα μετά από έντονη επιθυμία και του προέδρου Πέτρου Μαντούβαλου.

Σταύρος Γεωργουσόπουλος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Αστέρα Ιτέας και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω Προπονητή κόσμο και πρόεδρο για την επιλογή τους».   Εμείς να του ευχηθούμε υγεία και να εκπληρώσει όλους τους ατομικούς και προσωπικούς του στόχους. Ευχαριστούμε θερμά και το Δ.Σ. του Αμβρυσσέα για την συνεργασία τους στο θέμα της ολοκλήρωσης της μεταγραφής».