Βαθμολογία

«Βούλιαξαν» από κόσμο τα Βούναινα στο χορό της ομάδας (PICS)

Μία εξαιρετική βραδιά ήταν αυτή της Παρασκευής (18/8) όπου η φιλόξενη ομάδα των Βουναίνων είχε τον καθιερωμένο χορό της στην πλατεία του χωριού. Το μέρος ήταν κατάμεστο (δεν έπεφτε καρφίτσα) και όσοι παρευρέθησαν το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η βραδιά είχε εορταστικό χαρακτήρα, αφού η ομάδα τη νέα χρονιά θα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ ΕΠΣΛ.

Επίτιμοι καλεσμένοι

Τιμήθηκαν οι χορηγοί της ομάδας, το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος και ψυχή του συλλόγου κ. Κώστας Μερτζανίδης που ευχαρίστησε τους επίτιμους καλεσμένους του που ήταν οι εξής: Κώστας Φιλιππούλης (αντιδήμαρχος πολιτιστικού και αθλητικού δήμου Κιλελέρ), Χρήστος Τιχίτας (αντιδήμαρχος δημοτικού διαμερίσματος Κρανώνος), Χρήστος Χατζούλης (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ), Ζωή Ανυφαντή (δημοτική σύμβουλος Κιλελέρ), Γιώργος Καρυούδης (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ), Γιάννης Ζαχαριάς (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ), Όλγα Αγγλοπούλου (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ), Ιωακείμ Μερτζανίδης (πρόεδρος κοινότητας Βουναίνων), Ιωακείμ Χατζηλιάδης (τοπικός σύμβουλος Βουναίνων), Κωνσταντίνα Καραγκούνη (πρόεδρος κοινότητας Ζαππείου), Αποστόλης Κανέτσιος (πρόεδρος κοινότητας Κυπαρρισίου). Επίσης βρέθηκαν τα ερασιτεχνικά σωματεία, οι διοικήσεις των ομάδων και οι πρόεδροι του Ελευθεραί και του Μαυροβουνίου.

Τιμητικές πλακέτες…

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν από την διοίκηση των Βουναίνων. Η πρώτη ήταν για το πρόεδρο και ιδρυτή της ομάδας κ. Παντελή Καρυπίδη. Την βράβευση έκανε ο κ. Κώστας Μερτζανίδης.

Η δεύτερη ήταν προς τον Μορφωτικό σύλλογο Βουναίνων με την ονομασία Καθ’ ημάς ανατολή, για την αγαστή συνεργασία με την ομάδα. Τον σύλλογο εκπροσώπησε η κυρία Αγλαΐα Αγγλοπούλου.

Η 3η πλακέτα ήταν για την «χρυσή» χορηγό εδώ και πολλά χρόνια κυρία Άννα Χατζησσαβίδου. Η βράβευση έγινε από τον 3ο αντιπρόεδρο της ΑΕΛ κ. Νίκο Σοφή.

Η 4η πλακέτα ήταν για τον κ. Νίκο Αγγλόπουλο του Θεοδώρου. Η βράβευση έγινε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Γιώργο Μοσχοβίτης.

Η 5η πλακέτα ήταν για τον κ. Νίκο Αγγλόπουλο του Δανιήλ. Την βράβευση έκανε πάλι ο κ. Γιώργος Μοσχοβίτης.

Η 6η βράβευση για τον κ. Θεόδωρο Αγγλόπουλο του Λαζάρου. Την πλακέτα παρέλαβε ο αδερφή του η κυρία Έφη Αγγλοπούλου.

Στη συνέχεια τιμήθηκε ο κ. Βασίλειος Αγγλόπουλος του Δημοσθένους από τον κ. Κώστα Μερτζανίδη.

Επόμενη βράβευση για τον κ. Θεόδωρο Αγγλόπουλο του Νικολάου. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του από τον κ. Κώστα Μερτζανίδη. Τιμητική πλακέτα για τον κ. Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Τελευταία τιμητική πλακέτα ήταν με πολύ αγάπη για την κυρία Βάσω Γκατζούλη και το athleticlarissa.gr για την μεγάλη προσφορά της στην ομάδα. Την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Μερτζανίδης.

Η βραδιά είχε εξαιρετική ορχήστρα, όλοι χόρεψαν και το γλέντησαν με την καρδιά τους. Το athleticlarissa.gr εύχεται στην ομάδα πάντοτε επιτυχίες και να εκπληρώσει τους στόχους της.