Βαθμολογία

Συζητά με Ομόνοια για φιλικό ο ΟΦΗ

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι θέλει να δώσει ο ΟΦΗ και σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν επαφές με την Ομόνοια. Οι Ηρακλειώτες, λοιπόν, είναι σε συζητήσεις με τους Κύπριους και το ματς ίσως πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου στο «Γεντί Κουλέ». Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»: «Σε συζητήσεις με την Κυπριακή Ομόνοια, βρίσκεται ο ΟΦΗ, για ένα φιλικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, στις 27 Αυγούστου.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι σε επαφές με ξενοδοχεία του Ηρακλείου, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήρια και να φιλοξενήσουν στο Ηράκλειο την γνωστή Κυπριακή ομάδα, ώστε ο κόσμος του ΟΦΗ, να απολαύσει ένα πραγματικά δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, στο γήπεδο της ομάδας μας.

Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, για το θέμα αυτό. Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει κλείσει ακόμη φιλικά παιχνίδια με τον Πλατανιά στα Χανιά (2/9), τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league. To συνολικό πρόγραμμα των φιλικών του ΟΦΗ θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένο τις επόμενες ημέρες».