Βαθμολογία

Δυνατή προπόνηση λίγο πριν το φιλικό με τον Α.Ο.Τρίκαλα (PICS-VIDEO)

Με δυνατή προπόνηση αυνεχίσθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λάρισας στο προπονητικό κέντρο της Τερψιθέας. Κατά την διάρκεια αυτής είχαμε αρκετή ένταση, κάτι που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του και ο τεχνικός κ. Θεοδοσιάδης. Ακόμη "μετράμε" και τον τραυματισμό του γκολκίπερ Πέτρου Κραβαρίτη, που υπέστη εξάρθρωση στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του, χεριού.

Ο Κραβαρίτης αποχώρησε από την προπόνηση ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και θα προπονηθεί αύριο Σάββατο (19/08) κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις 6μμ. στην Τερψιθέα.

Εν αντιθέσει με τον Κραβαρίτη, ο Νίκος Ιορδανίδης που ήταν κανονικά στο γήπεδο έκανε φυσιοθεραπεία και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, εξαιτίας μικροζαλάδων που ένοιωσε την Πέμπτη (17/08) όταν πίεσε τον εαυτό του, προερχόμενος φυσικά και από τον τραυματισμό του στο φιλικό ματς με την Παναχαϊκή.

Ο κ. Μπασδέκης που τον είδε αποφάνθηκε χαλάρωση και έτσι ο κ. Θεοδοσιάδης δεν θα τον υπολογίζει στο δυνατό φιλιό με τον Α.Ε.Ο.Τρίκαλα την Κυριακή στο γήπεδο Φιλιπούπολης. Ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 18.30 με γενική τιμή εισόδου 5€. Στα εκδοτήρια πριν τον αγώνα θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας.

">http://