Βαθμολογία

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Μακεδονικό

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Μακεδονικό, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο 30χρονος στόπερ αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια ενώ στο παρελθόν έχει περάσει, μεταξύ άλλων, και από ΑΟΧ και ΟΦΗ. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την Παρασκευή (18/8) την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, στον οποίον ευχήθηκαν υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ.Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παπατζίκο, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του την ομάδα, να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, ΟΦΗ, και Πανσερραϊκού όπου άνηκε μέχρι πρότινος. Ο σύλλογος καλωσορίζει το παίχτη και του εύχεται μία υγιής χρονιά με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».