Βαθμολογία

Το χειμερινό αθλητικό πρόγραμμα του ΑΡΤ

Οι αθλητικές εκπομπές του ΑΡΤ δεν σταμάτησαν το καλοκαίρι, αλλά από το Σαββατοκύριακο, που έχουμε μπροστά μας, το πρόγραμμα του σταθμού της Καλλιθέας παίρνει την χειμερινή του μορφή.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο με την στοιχηματική εκπομπή "Betweekend", που θα αρχίσει στις 16.30 και θα ολοκληρωθεί στις 19.00. Την Κυριακή η ίδια εκπομπή ξεκινάει στις 16.00 και ολοκληρώνεται στις 18.00.

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 17.00 έως τις 18.30 ο Γιάννης Καρατζαφέρης θα υποδέχεται τον μοναδικό Νίκο Αλέφαντο. Τις ίδιες ώρες κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη θα υπάρχει η πάντα πλούσια εκπομπή επικαιρότητας "ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ". Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και το "JUMP SHOOT" με τον Τόλη Κοτζιά, καθώς και οι θρυλικές ιστορίες με τον Αντώνη Γλύκα.

Οι...εξορμήσεις ενημέρωσης του ΑΡΤ έχουν ξεκινήσει ήδη με τον Θοδωρή Ραλλή να βρίσκεται στο Βέλγιο για το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπρυζ, ενώ ετοιμάζεται και η δημοσιογραφική ομάδα, που θα καλύψει από τη πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα το Ευρωμπάσκετ.