Βαθμολογία

Τσαγκάρης: «Περισσότερες οι πιθανότητες για άνοδο στη Β' Εθνική»

Καθησυχαστικός προς τον κόσμο του ΑΟ Χαλκίς, αναφορικά με το θέμα της διεκδίκησης της ανόδου στη Β’ Εθνική εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαγκάρης. Οι Ευβοιώτες δεν κατάφεραν να καταθέσουν έγκαιρα την εγγυητική επιστολή, λόγω κολλήματος με την τράπεζα, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να ορίσει μπαράζ ανόδου ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Πάντως, με δήλωσή του την Πέμπτη (17/8). ο ισχυρός άνδρας της ομάδας διαβεβαίωσε πως έχουν γίνει όλες οι νόμιμες ενέργειες και οι πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου της άνοδου είναι περισσότερες από ποτέ.

Αναλυτικά η δήλωση: «Ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, για την διασφάλιση των κεκτημένων δικαιωμάτων μας όσο αφορά την άνοδό μας στη Football League.

Η συμμετοχή στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία άλλωστε, θα κριθεί για όλους μας αρχικά ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ την Τρίτη 22/08 κι εν συνεχεία την Πέμπτη 31/08 στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου θα τελεσιδικήσουν οι αδειοδοτήσεις των ομάδων.

Η ομάδα μας με δύο νομικούς συμβούλους έχει σχεδιάσει την στρατηγική στην οποία κινείται και σας διαβεβαιώνω πως οι πιθανότητές μας για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει τους τελευταίους μήνες, είναι περισσότερες από πότε.

Να έχετε εμπιστοσύνη σε εμένα και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, γιατί πολύ σύντομα θα κληθούμε όλοι να αποδείξουμε το πόσο πραγματικά κοντά είμαστε στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Τέλος για ότι έχει συμβεί και θα συμβεί από εδώ και πέρα, να θεωρείτε υπεύθυνο εμένα.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Τσαγκάρης»