Βαθμολογία

Με στόχο την άνοδο ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (PICS)

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης κάνει φέτος ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα που στόχο έχει να τερματίσει στις θέσεις που θα οδηγήσουν στην άνοδο στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με οδηγό την περσινή σεζόν και ιδιαίτερα από τα Χριστούγεννα και μετά, ο έμπειρος τεχνικός κ. Αποστόλης Κορομηλάς έφερε έναν αέρα ανανέωσης στην ομάδα, κατάφερε να πετύχει την παραμονή που ήταν αυτονόητη και να πλέον ξεκινά τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η διοίκηση απαρτίζεται από άτομα που αγαπούν την ομάδα και έχουν βάλει υψηλούς στόχους. Η οργάνωση ήταν κάτι που μας προκάλεσε πολύ θετική εικόνα στην πρώτη της ομάδας στο Βιολογικό.

Παρουσία Δημάρχου Λαρισαίων η πρώτη προπόνηση

Πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για να έχει η ομάδα τη βοήθεια του θεού, ενώ στο χώρο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμος Λαρισαίων είναι κοντά στο αθλητισμό, έτσι λοιπόν ξεκίνησε την ανακατασκευή των γηπέδων σε όλη την πόλη, όσον αφορά τη συνοικία της Νέας Σμύρνης, έχουμε δει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε όλοι μας ώστε να βρεθούν λύσεις. Όσον αφορά τον Πανιώνιο θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους του και να μην ξεχνάτε πως πρέπει να προοδεύετε αφού εκτός από τον αθλητισμό θα πρέπει να υπάρχει και η μόρφωση. Είναι σημαντικό λοιπόν να αφήσετε το καθεστώς που υπήρχε στις προηγούμενες γενιές και να βοηθάτε τα παιδιά σας ώστε να μορφώνονται. Με εφόδιο την μόρφωση πάντοτε πηγαίνουμε μπροστά».

Οι δηλώσεις

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΚΑΝΗΣ (πρόεδρος)

«Η ομάδα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης κάνει μια νέα αρχή με 9 μέλη στο Δ.Σ. Θέλει να βελτιώσει την κατάσταση, ευελπιστεί να υπάρχει υγεία και με την δουλειά να φτάσει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία. Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, φέτος όλοι μαζί και με τον προπονητή μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά όχι αντιαθλητικά και να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΤΣΑΣ (Γενικός Αρχηγός)

«Εύχομαι υγεία σε όλους, είμαι 3 χρόνια στη θέση του Γενικού Αρχηγού και παλαιότερα άλλα 5 χρόνια. Πέρυσι η χρονιά ήταν δύσκολη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών, όμως στο τέλος καταφέραμε να παραμείνει ο Πανιώνιος στην κατηγορία. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα, οργανώνουμε τις ακαδημίες παιδικό και εφηβικό που θα είναι έτοιμες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θα έχουνε οι ακαδημίες και γυμναστή και προπονητή. Θεωρώ πως είμαστε δεμένοι ως ομάδα και βάλαμε τις βάσεις με τους έμπειρους αλλά και τους νέους που ήρθαν στην ομάδα για να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία».

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ (προπονητής)

«Εύχομαι υγεία σε όλους και στα ηλεκτρονικά μέσα που χωρίς την δική σας στήριξη θα είχε μαραθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς στον Πανιώνιο ξεκινάμε με τελείως διαφορετικό σκεπτικό και με γνώμονα να μην γίνουν τα περσινά λάθη. Ήρθαν στην διοίκηση νέα άτομα, φιλόδοξα και θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Παρέμεινε ο βασικός κορμός, όμως έγιναν και καλές μεταγραφές, έχουμε κλείσει και τα φιλικά που θα κάνουμε και όλα θα λειτουργήσουν στην σωστή βάση. Στόχος μας φέτος είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία και ευελπιστώ πως μέσα από την δουλειά θα τα καταφέρουμε».

ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΗΣ (παίκτης)

«Όλα μου τα χρόνια αγωνίζομαι στην ομάδα του Πανιωνίου, την περσινή χρονιά έγιναν λάθη, οι παίκτες δεν έδωσαν καλή εικόνα και κινδυνεύαμε. Φέτος όμως όλοι μας και με τους νέους που ήρθαν θα βοηθήσουμε την ομάδα να πρωταγωνιστήσει».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΛΙΖΟΠΟΥΛΟΣ (παίκτης)

«Εγώ είμαι το «εργαλείο» της ομάδας παίζω όλα τα χρόνια στον Πανιώνιο, η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή, αφού δεν υπήρχε πειθαρχία στην ομάδα. Φέτος όλοι μας θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να έχουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Σε αυτό θα βοηθήσουμε και οι νέοι παίκτες που ήρθαν, ο προπονητής μας, καθώς και η διοίκηση που είναι στο πλευρό μας με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μουκάνη και τον γενικό αρχηγό κ. Κώστα Κίτσα δεν μας άφησαν ποτέ».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (παίκτης)

«Εγώ ήρθα από τις ακαδημίες του Λαρισαϊκού, έφυγε ο προπονητής μου από τον Λαρισαϊκό κ. Θάνος Ανδρώνης και έτσι ήρθα εδώ στην γειτονιά μου τον Πανιώνιο. Πιστεύω πως φέτος θα πάμε καλά γιατί υπάρχουν στόχοι, εγώ θέλω να κάνω μια καλή χρονιά, να διακριθώ και να φτάσω ψηλότερα».