Βαθμολογία

Άνετη παραμονή και τόπο στα νιάτα ο Αστέρας Μελισσοχωρίου (PICS)

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κατάφερε πέρυσι να κάνει μια ιδανική χρονιά και να ανέλθει στην Α1’ ΕΠΣΛ. Η προσπάθεια όλων των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος απέδωσε καρπούς και στο φινάλε όλοι δικαιώθηκαν.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο σύλλογος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με τις απαιτήσεις να είναι σίγουρα μεγαλύτερες. Στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και να δώσει χρόνο σε νέα παιδιά.

Ο κορμός της ομάδας παρέμεινε και έγιναν και κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν τον Αστέρα. Τεχνικός της ομάδας θα είναι και φέτος ο έμπειρος κ. Σπύρος Μούτσιος και έχει πολύ δουλειά μπροστά του.

Οι δηλώσεις

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ (πρόεδρος)

«Εύχομαι υγεία στους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους διοικητικούς του νομού. Στην ομάδα μας γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή μας κ. Σπύρο Μούτσιο, όσον αφορά το ρόστερ παρέμεινε ο βασικός κορμός και έγιναν και κάποιες προσθήκες. Εμείς θέλουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο, έτσι θα δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδειχθούν και θα προσπαθήσουμε για μια άνετη παραμονή».

ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΤΣΙΟΣ (προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο, εμείς στο Μελισσοχώρι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα από την αρχή, αφού ήρθαν και νέα παιδιά που δεν γνωρίζουν την κατηγορία. Πιστεύω ότι με πολύ δουλειά θα καταφέρουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ (παίκτης)

«Αυτή είναι η 3η χρονιά που αγωνίζομαι στον Αστέρα Μελισσοχωρίου, εγώ έμεινα στην ομάδα γιατί γίνεται σωστή δουλειά και από τον προπονητή αλλά και από την διοίκηση. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Στην ομάδα παρέμεινε ο βασικός κορμός και έγιναν σημαντικές προσθήκες. Πιστεύω πως θα είμαστε άνετοι τη χρονιά που έρχεται και με την δουλειά που θα γίνει θα έχουμε μια καλή πορεία».

ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ (παίκτης)

«Εγώ ήμουν σχετικά μικρός, όμως από πέρυσι με βοήθησε ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου και πήρα παιχνίδια. Πιστεύω πως φέτος είμαι περισσότερο έμπειρος για να παίξω, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου θεωρώ πως θα κάνει μια καλή χρονιά χωρίς να κινδυνεύσει. Εγώ θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνομαι καλύτερος, γιατί όνειρό μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».