Βαθμολογία

Νέα πρόκληση για τον δυναμικό χαφ Αλέξανδρο Λαλαή

Μία νέα σελίδα ξεκίνησε για τον πολύ δυναμικό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Λαλαή. Ο εν λόγω παίκτης (γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1995) αν και πολύ νέος σε ηλικία έχει καταφέρει να καταγράψει σημαντικές παραστάσεις έχοντας περάσει από αρκετές ομάδες Γ’ Εθνικής.

Αγωνίζεται αμυντικό χαφ και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ταμυναϊκό, θωρακίζοντας ακόμα περισσότερο την μεσαία του γραμμή. Τα στοιχεία που τον διακρίνουν είναι η μαχητικότητα, η δύναμη και η αποτελεσματικότητα στο μαρκάρισμα. Έχει γρήγορη αντίληψη και αποτελεί σίγουρα μια πολύ αξιόπιστη λύση για την κατηγορία.  

Με εμπειρία και καλές παρουσίες ο Αλέξανδρος έχει φορέσει την περίοδο 2012-2013 την φανέλα του Παναιγιάλειου, την περίοδο 2013-2014 του ΑΟ Μυκόνου (Γ' Εθνική), την περίοδο 2014-2015 του Ατρόμητου Πειραιά και του Αγ. Ιερόθεου, την περίοδο 2015-2016 ΑΟ Λεβάντε (Γ΄Εθνική), και του Αχέρων Καναλακίου (Γ’ Εθνική), ενώ την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Κόρινθο που έκανε μια εξαιρετική χρονιά με 14 συμμετοχές και 10 γκολ.

Ο Λαλαής βλέπει την συγκεκριμένη ομάδα ως ένα σκαλοπάτι για τον ίδιο αφού τα όνειρα που έχει και οι φιλοδοξίες είναι να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Να του ευχηθούμε ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με μεγάλες επιτυχίες!