Βαθμολογία

Τέλος ο Οικονόμου από τη Ρόδο

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Κώστα Οικονόμου με τη Ρόδο. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν τον τελευταίο καιρό σε διαπραγματεύσεις για να αποχωρήσει ο 33χρονος και τελικά το διαζύγιο βγήκε.

Έτσι τα «ελάφια» ανακοίνωσαν την Πέμπτη (17/8) την αποχώρησή του από το ρόστερ και σημειώνουν ότι αυτό έγινε λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων του τελευταίου. Έτσι ο άλλοτε παίκτης του Αγροτικού Αστέρα, της Ζακύνθου και του Ολυμπιακού Βόλου ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κώστα Οικονόμου. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον 33χρονο μέσο να παραμείνει στο νησί και να ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και η διοίκηση του συλλόγου τον αποχαιρετά σαν φίλο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του».

Τέλος, η Ρόδος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χρήστου Κατσουμύτη: «Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει πως καθήκοντα γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Χρήστος Κοτσομύτης. Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία».