Βαθμολογία

«Καρέ» μεταγραφών η Σπάρτη

Μπαράζ μεταγραφών για τη Σπάρτη, οι οποίοι συνεχίζουν να στελεχώνουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας τέσσερις προσθήκες. Συγκεκριμένα, οι Λάκωνες ανακοίνωσαν την Πέμπτη (17/8) την απόκτηση των Χρήστου Νιάρου, Βασίλη Τριανταφυλλάκου και Θωμά Γρακού. Παράλληλα, ολοκλήρωσαν και τη μεταγραφή του Θανάση Δεινόπαπα, με τον οποίο βρίσκονταν σε συζητήσεις. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Απόκτηση Νιάρου 

«Την έναρξη συνεργασίας με τον αριστερό μπακ Χρήστο Νιάρο ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη, Δόξα Δράμας, Κόρινθο, Αχαρναϊκό, ΑΟ Τρίκαλα, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Εργοτέλη. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Απόκτηση Τριανταφυλλάκου 

«Την έναρξη της συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Τριανταφυλλάκο ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Άρη, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία, Πανσερραϊκό, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Αγροτικό Αστέρα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Απόκτηση Γραικού

«Την έναρξη συνεργασίας με τον δεξιό μπακ Θωμά Γραικό ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη, Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πανηλειακό και Ζάκυνθο, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Πανελευσινιακό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Απόκτηση Δεινόπαπα

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Θανάση Δεινόπαπα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Κέρκυρα, Αναγέννηση Επανομής, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανελευσινιακό, ΑΟ Χανιά, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Αγροτικό Αστέρα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».