Βαθμολογία

Σιγουριά για πρόκριση, κοιτάει ΑΕΛ

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό το πρώτο παιχνίδι για τα play-off του Champions League με αντίπαλο την Ριέκα.

Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 2-1 της πρωταθλήτριας Κροατίας, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 στο ημίχρονο, και πλέον έστω και οριακά είναι το φαβορί για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στο Πειραιά εμφανίζονται σίγουροι για πρόκριση στην δύσκολη έδρα των Κροατών, ενώ στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν πολύ καλό και άπαντες εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για πρόκριση, με αρκετούς μάλιστα να λένε ότι αυτό θα συμβεί με δεύτερη νίκη κατά της Ριέκα.

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" αφήνουν στην άκρη την Ριέκα και εδώ και λίγες ώρες στο μυαλό υπάρχει μόνο ένα πράγμα. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ το Σάββατο (19/8) στις 21:30, σε παιχνίδι που θα λάβει χώρα κεκλεισμένων των θυρών. Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο όπως τονίζουν στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο και σίγουρα που κρύβει πολλές παγίδες.

Οι λόγοι πολλοί. Το άδειο γήπεδο, το όποιο άγχος της πρεμιέρας και τα συνεχόμενα παιχνίδια, αν και είναι δεδομένο ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, αλλά πάντα με μοναδικό στόχο τη νίκη και ξεκίνημα με το δεξί στο στόχο της κατάκτησης ενός ακόμα πρωταθλήματος.