Βαθμολογία

Πετράκης: «Βγάλαμε αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο...»

Τη φιλική ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ γνώρισε ο Κισσαμικός, με τον Γιώργο Πετράκη να βλέπει θετικά στοιχεία από την εμφάνιση των παικτών του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών: «Καταρχήν νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, τηρουμένων και των αναλογιών της περιόδου που βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες. Από τη δική μας πλευρά και με βάση αυτά που κάνουμε στη διάρκεια της δικής μας προετοιμασίας καταφέραμε και βγάλαμε αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ.

Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε ένα καλό επίπεδο με βάση αυτά που ζητήσαμε. Καταφέραμε και κάναμε κάποιες προϋποθέσεις και ευκαιρίες και όλο αυτό σίγουρα μας κάνει αισιόδοξους ακόμα και για τη συνέχεια».

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές που έγιναν, πάλι είχαμε κάποια θετικά στοιχεία, σίγουρα έχουμε διακρίνει και κάποιες αδυναμίες αλλά ο στόχος μας είναι να τις βελτιώσουμε στη συνέχεια της προετοιμασίας μας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».