Βαθμολογία

Μπουσουλάτζιτς διετίας στον Ατρόμητο

Παίκτης του Ατρομήτου και με τη βούλα είναι ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Ο Βόσνιος μέσος έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (15/8), πέρασε την Τετάρτη (16/8) από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Έτσι το απόγευμα ανακοινώθηκε από τους Περιστεριώτες και αποτελεί το 10ο μεταγραφικό τους απόκτημα για το φετινό καλοκαίρι. Είναι μέσος και αγωνίζεται τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άζερ Μπουσουλάτζιτς (Azer Busuladzic) αποτελεί από σήμερα το 10ο νέο μέλος της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο «αστέρι»!

Ο Μπουσουλάτζιτς ήρθε χθες βράδυ στην Ελλάδα, υποβλήθηκε σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκλήρωσα τη μετεγγραφή μου σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου καθώς έρχομαι σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πήρα τις καλύτερες πληροφορίες από τον συμπαίκτη μου στη Ντιναμό, Γιώργο Κατσικά ο οποίος με προέτρεψε να μην το σκεφθώ καθόλου. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως η προοπτική του Ατρόμητου παρουσιάστηκε την κατάλληλη στιγμή.

Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας, ξέρω ότι η επιστροφή στην Ευρώπη είναι η μεγάλη προσδοκία και θα κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου δίνοντας τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο για να τους υλοποιήσουμε. Ελπίζω και εύχομαι τέλος μέσα από τις εμφανίσεις μου με τον Ατρόμητο να κληθώ και στην Εθνική Ομάδα της πατρίδας μου».