Βαθμολογία

Αναμονή για Ανσαριφάρντ

Για τρεις μεταγραφές ακόμη θα κινηθεί ο Πανιώνιος, όπως είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου, και αυτό που τόνισε ο 43χρονος τεχνικός είναι πως προτεραιότητα για τον ίδιο έχει να κλείσουν τα κενά του αμυντικού μέσου και του εξτρέμ.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ότι έχει κριθεί πιο σημαντικό να γίνουν προσθήκες σε αυτές τις θέσεις, αλλά και ότι χρειάζεται υπομονή για το θέμα του επιθετικού πολύ απλά γιατί η υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν μπορεί να τελειώσει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός δίνει τα δύο ματς με τη Ριέκα και οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά από αυτά (εκτός και αν κλειδώσει από το πρώτο ματς την πρόκριση). Οι Νεοσμυρνιώτες γνώριζαν, άλλωστε εξ αρχής πως δεν είναι εύκολη η επιστροφή του Ιρανού ακόμη και αν ο παίκτης είναι θετικός.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως το θέμα του επιθετικού για τον Πανιώνιο είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερο γιατί πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να πάνε σε μία συμφέρουσα λύση. Επομένως, εάν χαλάσει του Ανσαριφάρντ θα πρέπει να βρεθεί παίκτης με μικρό συμβόλαιο ή να γίνει πάλι κίνηση για δανεισμό, όπως πήγε να γίνει με τον Ευθύμη Κουλούρη.

a-sports.gr