Βαθμολογία

Τρίστασον: «Να σκοράρουμε στο Βέλγιο»

Αντίστροφα για την πρώτη «μάχη» με τη Μπριζ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μετρούν στην ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» φιλοξενείται την Πέμπτη (17/8) από τους πρωταθλητές Βελγίου και αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει ρεβάνς.

Ο Άρνορ Τρίστασον μίλησε για το παιχνίδι στο «Γιαν Μπρέιντελ», σημειώνοντας πως η Ένωση θα επιδιώξει να σκοράρει. Παράλληλα, ο Ισλανδός εξτρέμ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα αλλά και από την Ελλάδα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο άσος των «κιτρινόμαυρων»:

Για το ματς με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο: «Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι καλό να σημειώνεις κάποιο γκολ. Ακόμη καλύτερο είναι να μη δεχτείς γκολ. Θα ήταν ιδανικό να σκοράρουμε στο Βέλγιο και αυτό θα επιδιώξουμε για να χτίσουμε πάνω του εν όψει της ρεβάνς στην Αθήνα».

Για τις διαφορές που έχει η Κλαμπ Μπριζ με την ΤΣΣΚΑ: «Η Μπριζ δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο η ΤΣΣΚΑ, που δουλεύει σαν μηχανή και εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλου. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να δώσουμε το 100% για να έχουμε ελπίδες».

Για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ: «Όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ μπροστά σε τόσο κόσμο που είναι εκδηλωτικός σίγουρα αποτελεί αβαντάζ. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι όμως εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε στο εκτός έδρας ματς και να επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την ΑΕΚ και την Ελλάδα: «Είναι πολύ καλές. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία. Βρήκα ένα διαμέρισμα με τη σύντροφό μου και απολαμβάνουμε την Αθήνα και την Ελλάδα. Και στην Αυστρία είχε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα είναι εξτρέμ. Προσπαθώ να μένω μέσα όταν δεν έχουμε προπόνηση για να έχω δυνάμεις».