Βαθμολογία

Τσάβες: «Μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»

Ο Αντρές Τσάβες είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» στον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Με δηλώσεις του λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, ο 26χρονος επιθετικός χαρακτήρισε ευκαιρία τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος που αφήνει τη Μπόκα Τζούνιορς.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή η μεταγραφή για εμένα, αφού το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη γίνεται πραγματικότητα. Η μεταγραφή μου σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι σημαντική για την καριέρα μου. Ήταν μια καλή πρόταση και θεώρησα ότι θα ήταν το καλύτερο για μένα να πω "ναι" στην ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε.

Αυτή τη στιγμή είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και για αυτό ήμουν συγκινημένος όταν υπέγραφα πριν κάποια αυτόγραφα. Είχα χαρεί όταν επέστρεψα στην ομάδα που μεγάλωσα και την οποίας είμαι οπαδός, αλλά παρουσιάστηκε αυτή τη ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό και θεωρήσαμε τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου. Θα έχω πάντα τη Μπόκα στην καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος.