Βαθμολογία

Με καλό οιωνό η ΑΕΛ στο Φάληρο

Πρεμιέρα για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League για την σεζόν 2017-2018, το προσεχές Σάββατο (19/8) στις 21:30 στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Οι «βυσσινί» ξεκινάνε από τα βαθιά και δίνουν ίσως την δυσκολότερη αναμέτρηση της σεζόν απέναντι στους «κόκκινους» που μπαίνουν στην αρένα με στόχο το 8ο σερί πρωτάθλημα τους και 45ο συνολικά.

Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Αντρέ Πάους, ωστόσο υπάρχουν τρία στοιχεία, τρεις οιωνοί που κάνουν την θεσσαλική ομάδα να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είθισται τα τελευταία χρόνια ο κάτοχος του τίτλου να ξεκινάει με το ...δεξί την επόμενη χρονιά. Τελευταία φορά που δεν συνέβη αυτό ήταν την σεζόν 2010-2011 όταν ο τότε πρωταθλητής Παναθηναϊκός έμενε στο 1-1 στην έδρα του με αντίπαλο την Ξάνθη.

Κοινά σημεία του τότε με το τώρα; Η αναμέτρηση έλαβε χώρα Σάββατο, όπως και τώρα, είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όπως θα συμβεί και στο Φάληρο, ενώ ο τρίτος οιωνός είναι ότι τότε οι Ακρίτες προέρχονταν από μια κακή χρονιά και με δύσκολη την παραμονή τους, όπως συνέβη και πέρσι με την ΑΕΛ.

Τότε η Ξάνθη είχε αποσπάσει το 1-1 στην ιστορική έδρα των "πράσινων", μένει να δούμε αν θα μπορέσει και η ΑΕΛ να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα των Πειραιωτών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ