Βαθμολογία

Τέλος από την ΑΕΛ οι Φυντάνης - Παυλίδης!

Απρόσμενες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ αφού το βράδυ της Δευτέρας (14/08) ανακοινώθηκαν οι αποχωρήσεις των Ηλία Φυντάνη (τεχνικός διευθυντής, βοηθός) και Γιάννη Παυλίδη (έφορος) από τις τάξεις των «βυσσινί». Πρόκειται για δύο στελέχη που ήταν πολύ κοντά στον Αλέξη Κούγια και η λύση της συνεργασίας μαζί τους σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

«Η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή και τεχνικό διευθυντή και πολύ καλό έλληνα προπονητή Ηλία Φυντάνη. Η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. ευχαριστεί με τα θερμότερα λόγια τον Ηλία Φυντάνη για όσα προσέφερε στην ομάδα μας, τόσο στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν, όταν μετά την παραίτηση του κ. Τσιώλη, παρά του ότι δεν είχε εξασφαλιστεί η παραμονή, η ομάδα μας είχε μείνει στο έλεος των αντιπάλων της και του παρασκηνίου, όσο και στο χτίσιμο του ρόστερ για την σεζόν που διανύουμε.

Στον κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος αξίζει να είναι και πρώτος προπονητής σε ομάδα Super League, ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία. Μετα τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Φυντάνη δήλωσε την παραίτηση του και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιάννης Παυλίδης, τον οποίον επίσης η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τον ευχαριστεί».