Βαθμολογία

Ροδίτικη μοιρασιά στο Οικονομίδειο

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η χθεσινή (13/8) φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Διαγόρα στο Οικονομίδειο στάδιο του "σμαραγδένιου" νησιού.

Οι δυο ομάδες της Ρόδου έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι κάτι που ικανοποιήσε και τους προπονητές των δυο ομάδων Αλέξη Αλεξιάδη και Ανδρέα Σταύρου.

Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5' με το σουτ του Παπαδάκη να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι με το φάουλ του Αθανασίου στο 32' να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επανάληψη πέτυχαν από ένα γκολ.

Το σκορ άνοιξε ο Διαγόρας όταν ο Γεωργίου ανατράπηκε από τον Νικήτα εντός περιοχής με τον ρέφερι Καραγιάννη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Γιόνδη να είναι εύστοχος στην εσχάτη των ποινών για το 0-1. Ο Ιάλυσος έφερε το ματς στα ίσια στο 77' όταν ο Καμπλιώνης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου.

Ιάλυσος (Αλέξης Αλεξιάδης): Γιδόπουλος, Τσουμάγκας, Παφιάκης, Νικήτας, Αρχοντούλης, Ρίκκα, Χριστόφ, Ποζατζίδης, Σπάρταλης, Παπαδάκης, Μπεγκλετζής.

Έπαιξαν και οι: Ρογγότης, Καμπλιώνης, Δελαπόρτας, Ρεκλείτης, Σταυλάς, Χατζηβαλσάμης, Μαντικός και Αζεμαϊ.

Διαγόρας (Ανδρέας Σταύρου): Στεφανάκος, Λάμπρου, Τσαγκάρης, Παπαδημήτρης, Βασιλείου, Αθανασίου Α. Βελέτης, Γεωργίου, Χειμωνέττος, Ούγκο, Γιόνδης.

Έπαιξαν και οι: Σαμολαδάς, Μπουρούς, Υφαντίδης, Παναγιωτίδης και Κόρλος.