Βαθμολογία

Επιστρέφει στη βάση του ο Απόλλων Λάρισας (PICS)

Αναχώρησε σήμερα Δευτέρα (14/08) από το Καρπενήσι η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, έπειτα από πρωϊνή προπόνηση. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται από το πρωί της Πέμπτης (17/8).

Εξάλλου, με αφορμή της ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, η ΠΑΕ Απόλλων δίδει προς δημοσιοποίηση την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ολοκληρώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αποχωρώντας από το πανέμορφο Καρπενήσι, μετά από παραμονή δύο εβδομάδων, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και όλα τα μέλη της αγωνιστικής αποστολής, θέλουμε να απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς:

Α) Την διεύθυνση του ξενοδοχείου LECADIN και προσωπικά τον Λαρισαίο γενικό διευθυντή, κ. Πέτρο Ντίνα, καθώς και το σύνολο του προσωπικού, για το ανθρώπινο ενδιαφέρον που έδειξαν πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων, προκειμένου να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες μας. Επιπλέον, ευχαριστούμε για το «μπάρμπεκιου» που οργάνωσαν την τελευταία βραδιά και την αποχαιρετιστήρια τούρτα που προσέφεραν, σφραγίζοντας έτσι την υποδειγματική φιλοξενία που απήλαυσαν ποδοσφαιριστές και συνοδοί.

Β) Την δημοτική αρχή Καρπενησίου και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο, αρμόδιο για την διάθεση και συντήρηση του Αθλητικού Κέντρου, καθώς και τους εντεταλμένους υπαλλήλους, για το πνεύμα συνεργασίας που τους διακατείχε απέναντι στην ομάδα μας και την επιμέλεια με την οποία φρόντισαν το γήπεδο στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις.

Γ) Το διοικητικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, καθώς στις περιπτώσεις που χρειαστήκαμε την συνδρομή τους, υποδέχθηκαν, εξέτασαν και περιέθαλψαν τους ποδοσφαιριστές μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους μια υγιή και δημιουργική σεζόν...