Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Χαλκίδα και Σπάτα

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε την Κυριακή (13/8) η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Χαλκίδα και τον Αήττητο Σπάτων στο γήπεδο της ομάδας της Εύβοιας.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δυο προπονητές Αντώνης Αυλωνίτης από πλευράς Χαλκίδας και Πάρις Κωνσταντακόπουλος από πλευράς Αήττητου έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι Χαλκιδαίοι έδειξαν ότι θα έχουν ως ατού την άμυνα τους, ενώ θα πρέπει να προβληματιστούν από την έλλειψη καθαρού επιθετικού καθώς και την μη δημιουργία φάσεων. Ο Αήττητος που έχει δείξει καλή εικόνα στα φιλικά του, έδειξε και στη Χαλκίδα καλό πρόσωπο και θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 25' με το πλασέ του Κονσταντίνοφ να περνά πάνω από τα δοκάρια του Μιχελή, ενώ στο 32' ο Μπουσινάκης έκανε το πλασέ, όμως ο πορτιέρο της αθηναϊκής ομάδας αποσόβησε τον κίνδυνο. Στην επανάληψη η Χαλκίδα στάθηκε άτυχη στο 62' όταν ο Χαρτσιάς έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι το 0-0 αποτέλεσε το τελικό σκορ του φιλικού.

Χαλκίδα (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Ντελέκος, Ανέστης, Μπουσινάκης, Βαλκάνος, Πολίτης, Κωνσταντίνου.

Έπαιξαν και οι: Ζυγογιάννης, Τσατσαρώνης, Τσατσαρίδης, Παλιάτσος, Χατζηστάμου, Χαρτσιάς.

Αήττητος Σπάτων (Πάρις Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τζάκσον, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Τσέπας, Σκαφίδας, Γκούμας, Κρητικός, Φαρινόλα, Δουκάκης.

Έπαιξαν και οι: Λέτσο, Κατσικογιάννης, Ηρακλής, Βιδάλης, Μωυσιάδης, Νικλητσιώτης, Αρκουμάνης, Λύγκος, Σκούμας, Σέιτι.