Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια

Τελευταίο φιλικό για την ομάδα της Ξάνθης, πριν την σαββατιάτικη (19/8) πρεμιέρα της στη Super League με αντίπαλο την Λαμία στα Πηγάδια, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0.

Ένα φιλικό στο οποίο για την Ξάνθη αγωνίστηκαν παίκτες που δεν έπαιξαν στη Λάρισα στο φιλικό με την ΑΕΛ ή αγωνίστηκαν για λίγο, ενώ από την άλλη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τον Απόλλωνα Πόντου έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα.

Από φάσεις λίγες με την Ξάνθη να απειλεί στο 26' με τον Φασίδη να κάνει το πλασέ, αλλά τον Καλογεράκη να αντιδρά σωστά, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ορφανίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο των "Ποντίων" ωστόσο απέτυχε να κάνει το 1-0. Ο Απόλλων έχασε ευκαιρία στο 42' με τον Χασομέρη το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Μελιόπουλος.

Διαιτησία: Κουμπαράκης (Κούλα Χασάν - Κούλα Χουσεϊν)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας (76′ Τσέλα), Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κάστρο, Κίκε (55′ Σουλεϊμάν Οκάν).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας, Βεργώνης, Σιμελίδης, Εν Λουντούλου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης, Χασομέρης.

Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Καλί, Τζιοβανάκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Καλογέρης, Ταβάρες, Δαλιανόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ντούγκα, Μπρίτο.