Βαθμολογία

Βασιλειάδης: «Έκαναν υπέρβαση για να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά»

Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Εθνική πόλο Νέων Ανδρών και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του Τεό Λοράντου. Στη συγχαρητήρια δήλωσή του ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ έκανε λόγο για υπέρβαση των νεαρών διεθνών, που κατάφεραν να σηκώσουν ψηλά τη χώρα μας.

Αναλυτικά: «H ελληνική υδατοσφαίριση έφτασε για μία ακόμη φορά σε μία τεράστια διάκριση επιβεβαιώνοντας πως δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων αθλημάτων διαχρονικά στην χώρα. Η Εθνική Νέων Ανδρών του πόλο με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου μας χάρισε μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μοιράζει απλόχερα.

Πανηγυρίζουμε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση χάρη σε αυτά τα παιδιά που μαζί με τους προπονητές τους και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πασχίζουν καθημερινά σε συνθήκες δύσκολες. Είμαστε δίπλα τους. Τους ευχαριστούμε για την υπέρβαση που έκαναν για να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά».

Παράλληλα, ο Γ. Βασιλειάδης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο στον οποίο και μετέφερε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο τελευταίος, μάλιστα, προτίθεται να δεχθεί τους νεαρούς διεθνείς στο γραφείο του και η συνάντηση θα γίνει στα τέλη του μήνα, αφού προέχουν οι διακοπές για τους παίκτες ύστερα από την επιστροφή τους στη χώρα μας.