Βαθμολογία

Γκουτσίδης: «Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο...»

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του Πλατανιά στη σαββατιάτικη (12/8) φιλική νίκη με 4-0 επί του Κισσαμικού και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ότι οι Χανιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. H κρητική ομάδα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου δήλωσε αρχικά: «Είναι το τελευταίο φιλικό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έπαιξαν σχεδόν όλα τα παιδιά. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αυτή η ομάδα θέλει υπομονή και υπάρχουν οι δυνατότητες πιστεύω για να κάνουμε κάτι καλό σε αυτό το πρωτάθλημα και να έχουμε μια πορεία αντάξια με την περασμένη χρονιά». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την προετοιμασία: «Πιστεύω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αυτό που διακρίνει την ομάδα είναι ότι είναι μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια από το τιμ, τους παίκτες έως αυτούς που διοικούν την ομάδα. Βγαίνει μια θετική ενέργεια και αυτό φαίνεται και στην προπόνηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που θα χαρακτηρίζει και πάλι τον Πλατανιά τη νέα σεζόν: «Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή και αυτά τα δύο χρόνια αυτό έδειξε. Αυτό αρέσει στον προπονητή και στον κόσμο και δεν μπορούμε να αλλάξουμε και ούτε πρόκειται να το αλλάξουμε».