Βαθμολογία

«Να στηρίξει ο κόσμος τη νέα μας προσπάθεια»

Μία νέα προσπάθεια κάνει η Νίκη Βόλου, η οποία ευελπιστεί με σταθερά βήματα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι την Κυριακή (13/8) έστειλε το δικό της μήνυμα για τη νέα σεζόν. «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο», επισήμαναν οι «κυανόλευκοι», οποίοι ζήτησαν να τους στηρίξει ο κόσμος μετά την απόφασή τους να επιστρέψουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για εμάς στη Νίκη Βόλου 1924 το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό έχει αποδειχθεί στα 93 χρόνια ανόθευτης ιστορίας μας, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και του πολιτισμού που μας διακατέχουν.

Στόχος μας ένα ποδόσφαιρο χωρίς βία, καθαρό από κάθε σκιά που πλήττει την αξιοπιστία του, ένα ποδόσφαιρο αλληλοσεβασμού, τίμιο και δίκαιο, που θα εμπνεύσει τα νέα παιδιά σε όλη την Ελλάδα να αγωνίζονται με ήθος, μακριά από αναβολικά. Ένα ποδόσφαιρο που θα μπορεί και πάλι να είναι γιορτή, για όλους.

Έτσι καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, και όχι μόνο, να στηρίξει αυτή τη νέα μας προσπάθεια και με την επιστροφή μας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δηλώνουμε μέσα από τους αληθινούς πρωταγωνιστές , που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, ότι: Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο».