Βαθμολογία

Επιστροφή Καραντασιάδη στον Εύοσμο

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέψει στον Εύοσμο, αφού ο Αγροτικός Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Άγγελο Καραντασιάδη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Β' Εθνική με τον Αχαρναϊκό. Ο 24χρονος αμυντικός γνωρίζει πολύ καλά τους «σταχυοφόρους», αφού υπήρξε παίκτης τους από το 2013 έως το 2016 και γύρισε για να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπενθυμίζεται ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν από τη στιγμή που δεν δήλωσε συμμετοχή για τη Β' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: ««Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Άγγελου Καραντασιάδη. Ο Άγγελος ξεκίνησε από την Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ έπαιξε ακόμη σε Απόλλων Καλαμαριάς, Επανομή, Αιγινιακό, Αχαρναϊκό και Αγροτικό Αστέρα, όπου έμεινε για τρία χρόνια».

Στη συνέχεια ο παίκτης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα που πέρασα τρία όμορφα χρόνια με επιτυχίες και θα προσπαθήσω να συμβάλω στα μέγιστα στην νέα εποχή που διανύει ο Αστέρας».