Βαθμολογία

Τζόρτζεβιτς: «Μεγάλη απουσία για την Ελλάδα ο Αντετοκούνμπο»

Πολύ κακή ήταν η εικόνα της Ελλάδας στο φιλικό του Σαββάτου (12/8) κόντρα στη Σερβία, στο οποίο γνώρισε μία από τις μεγαλύτερες ήττες (93-61) στην ιστορία της έστω και εάν δεν ήταν επίσημο παιχνίδι.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, πάντως, με δηλώσεις του έδειξε ότι εκτιμά τη «γαλανόλευκη», ενώ στάθηκε και στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Αρχικά ο Σέρβος κόουτς είπε: «Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα. Ίσως ήταν κουρασμένη από το προηγούμενο παιχνίδι της. Καμία ομάδα δεν ανοίγει όλα τα χαρτιά της στην προετοιμασία. Ο Αντετοκούνμπο ήταν μεγάλη απουσία για αυτούς, όπως κι εμείς είχαμε απουσίες. Ο Αντετοκούνμπο έχει προοδεύσει με την ταχύτητα του φωτός και η προσθήκη του σίγουρα θα προσφέρει αθλητικά προσόντα στην ομάδα».

Όσο για την ομάδα του, ο Τζόρτζεβιτς έδειξε ικανοποιημένος, αλλά δεν θέλησε να προβεί σε μεγάλες κουβέντες: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην κοιτάμε το αποτέλεσμα του αγώνα και τα στατιστικά. Αυτοί είναι αγώνες προπόνησης. Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε όλοι, περιμένοντας να επιστρέψουν οι τραυματίες μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε πως θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.Μου άρεσε η ενέργεια που είχαμε στην άμυνα, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε ετσι και να μην χαλαρώσουμε».