Βαθμολογία

Πετράκης: «Παίκτες με ταλέντο, φλόγα και κίνητρο»

Κατευθείαν στα… βαθιά έπεσε ο Κισσαμικός, ο οποίος στο πρώτο φιλικό της σεζόν ηττήθηκε με 4-0 από τον Πλατανιά. Παρά το βαρύ σκορ, ο Γιώργος Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του αν και έχουν ξεκινήσει προπονήσεις μόλις την τελευταία εβδομάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νεανικό ρόστερ των «δελφινιών», τονίζοντας πως διαθέτει παίκτες με ταλέντο, «φλόγα» και κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Κισσαμικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Να ευχηθώ καλή αρχή στην ομάδα του Πλατανιά που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, να έχουν μία καλή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους τους. Όσον αφορά το  παιχνίδι σίγουρα για εμάς ήταν πάρα πολύ νωρίς, παίξαμε στην έβδομη ημέρα προπονήσεων το πρώτο μας φιλικό. Το καλό και το θετικό είναι ότι είδα πολύ καλή διάθεση από τα παιδιά, βγάλαμε κάποια πράγματα, έστω και αυτά τα λίγα που προσπαθήσαμε να περάσουμε αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε και με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο η εικόνα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στο κύριο μέρος της προετοιμασίας μας, το Καρπενήσι, για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στα επόμενα φιλικά».

Για το νεανικό σύνολο του Κισσαμικού και τις δυσκολίες που ενδεχομένως υπάρχουν στο “χτίσιμο” της ομάδας: «Σίγουρα όταν “χτίζεται” μία ομάδα υπάρχει μία δυσκολία όταν γίνονται πάρα πολλές μεταγραφές, εμάς έχουν έρθει 16-17 καινούριοι παίκτες στην ομάδα μας και σε ένα μικρό όριο ηλικίας, που εμάς αυτό δεν μας επηρεάζει καθόλου, ούτε είναι κάποια δικαιολογία. Έχω καλούς παίκτες, πολύ ταλέντο, με “φλόγα”, με κίνητρο. Πάνω σε αυτά θα “πατήσουμε” και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που θα προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε και να πειθαρχήσουμε στο αγωνιστικό μας πλάνο».

Για το αν είναι ο ίδιος έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση της Football League: «Ναι! Πιστεύουμε πολύ στη δουλειά που κάνουμε. Το ποδόσφαιρο “προχωράει”, προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Σίγουρα η Football League είναι μία κατηγορία παραπάνω αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι όλοι για να κάνουμε κάτι καλό και να δουλέψουμε σκληρά».