Βαθμολογία

Κυκλοφορούσε ελεύθερος κι ενώ είχε ένα σωρό καταδίκες...

Έβγαλε λαβράκι η Αστυνομία στη Θήβα, καθώς ένας τυχαίος έλεγχος σε 38χρονο Πακιστανό απέδειξε ότι ο εν λόγω άνδρας είχε oυκ ολίγες εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Ο Πακιστανός, λοιπόν, ήταν σεσημασμένος για πολλά αδικήματα, αλλά παρ' όλα αυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος, για να πάρει πλέον το δρόμο για τη φυλακή. Αναλυτικά, τα αδικήματα για τα οποία έχει καταδικαστεί:

Η από 18-02-2009 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (9) μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Η από 12-04-2006 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) μηνών, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Η από 06-07-2007 Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του, για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το από 03-07-2006 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά, που διατηρεί σε ισχύ το από 08-10-2004 Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του Β’ Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.