Βαθμολογία

Σπανός: «Κάτι θα γίνει»

Την ήττα γνώρισε στη Βέροια το απόγευμα του Σαββάτου (12/8) ο Άρης στο φιλικό κόντρα στον σαφώς πιο έτοιμο Παναιτωλικό, ο οποίος ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του σε μία εβδομάδα.

Μετά τη λήξη του ματς ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στους δημοσιογράφους τόσο για την εικόνα που είχε η ομάδα του όσο και για το πότε θα είναι έτοιμη, ενώ άφησε ανοιχτό το παράθυρο για μεταγραφή. Αναλυτικά:

«Η προσπάθειά μας ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε μία ομάδα 13-14 ημερών και παίζαμε με μία ομάδα που την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τα επίσημα παιχνίδια της. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, παίξαμε για να πάρουμε το παιχνίδι και θέλαμε το αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους και τίποτε περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένος, συνεχίζουμε την προσπάθεια και υπομονή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για αδυναμίες της ομάδας: «Είναι νωρίς να μπούμε σε αυτή την διαδικασία, και σε άμυνα και σε επίθεση. Για αυτό τον λόγο γίνονται τα φιλικά, για να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Αρης: «Το έχω ξαναπεί, η ομάδα 10 με 12 ημέρες πριν από την πρεμιέρα θα είναι έτοιμη. Στον Αρη είναι δύσκολα τα πράγματα ως προς το ότι ο προπονητής θα πρέπει να προσέχει τα πάντα. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Όλοι την σεβόμαστε, όλοι βλέπουμε το μεγαλείο της και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες της».

Για το Κύπελλο: «Όπως σε όλους τους θεσμούς μία ομάδα όπως ο Αρης θα πρέπει να ανταποκρίνεται και εκεί. Εμείς έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για το κύπελλο. Είναι κάτι λογικό, καθώς έχουμε ένα βαθύ ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί άριστα και στις δύο διοργανώσεις».

Για μεταγραφές: «Πρέπει να περιμένετε κάποια κίνηση. Όχι άμεσα, όμως κάτι θα γίνει».