Βαθμολογία

Άξιζε περισσότερο τη νίκη ο Απόλλων Λάρισας (0-1) κόντρα στην Παναχαϊκή (PICS-VIDEO)

Ένας πολύ καλός Απόλλωνας αδικείται σίγουρα από το τελικό σκορ (1-0) που ηττήθηκε3 από την Παναχαϊκή στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ του Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Σε αυτό το δεύτερο φιλικό, η λαρισινή ομάδα παρουσιάσθηκε πολύ καλύτερη από ότι στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων και θα μπορούσε, ιδίως στο α΄ημίχρονο να σκοράρει σε ευκαιρίες και ανάλογα σουτ των Σαχινίδη και Διβανέ. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε αυτό το διάστημα δεν δόθηκε στον Απόλλωνα καθαρό πέναλτυ σε ανατροπή του Σαχινίδη στην μικρή περιοχή της πατραϊκής ομάδας. Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πολύ πιο δυνατό με αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και με δύο (εκατέρωθεν) τελικές για τις αγωνιζόμενες ομάδες.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ του Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για την Παναχαϊκή πέτυχε στο 19' ο Μαστραντωνάκης. Ο Απόλλων Λάρισας έδειξε σαφέστατα "σημάδια" αγωνιστικής προόδου κάτι που σίγουρα είναι αρκετά ενθαρρυντικό για την συνέχεια της προετοιμασίας. Αξίζει να τονίσουμε δύο πολύ καλές αποκρούσεις που έκανε ο Πέτρος Κραβαρίτης στο α' ημίχρονο.

Αρκετά ελπιδοφόρα, λοιπόν, η εμφάνιση των Λαρισαίων που θα επιστρέψουν στην Λάρισα την Δευτέρα (14/08) για να συνεχίσουν, το τρίτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους, που θα περιλαμβάνει σίγουρα περισσότερα φιλικά.

- Επόμενο φιλικό την Κυριακή (20/08) αυτήν την φορά στα ...αποκαλυπτήρια του, στην Λάρισα, με αντίπαλο τον Α.Ο.Τρικάλων, στο γήπεδο Φιλιππούπολης (18.30).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Γκέσιος, Μουτακόπουλος, Μπουζίκας.

Έπαιξαν ακόμη και οι: Χαλκιάς, Σούλης, Πουλίμος, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μασούρας, Μωραϊτης, Αντωνακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κραβαρίτης (35' Παϊτέρης - 62' Φιρινίδης), Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Χατζής, Διβανές, Σουλίδης, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Κολοβός.

- Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ιορδανίδης, Ανδρέου Δ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Ιβανίδης (78' Λουκάς), Συράκος, Μίλιτς.

Ακολουθεί το βίντεο με την ανατροπή του Βασίλη Σαχινίδη, που δεν δόθηκε πέναλτυ, στο α΄ ημίχρονο.

">http://