Βαθμολογία

Νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα

Νικηφόρο ήταν για τον ΠΑΣ Γιάννινα το τελευταίο του φιλικό με αντίπαλο την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να επικρατεί με 1-0.

Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση και χάρις σε ένα τέρμα του Μπρούνο Χαλκιαδάκη στο πρώτο ημίχρονο πήρε τη νίκη και έδειξε έτοιμος ενόψει της πρεμιέρας του στην Τρίπολη. Από την άλλη η Κέρκυρα προσπάθησε στην επανάληψη για να πετύχει κάποιο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 37' το γκολ για τους Γιαννιώτες όταν ο Γιάκος έβγαλε σέντρα και ο Χαλκιαδάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τους Φαίακες να απειλούν στην επανάληψη για το 1-1, με τους Βάργκας και Ζορμπά όμως να αποτυγχάνουν στις προσπάθειες τους.

Κέρκυρα (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς, Γκόμεζ, Κόντος, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Βάργκας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (62' Μαυροπάνος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες (69' Καρανίκας), Λίλα (61' Κοζορώνης), Γαρουφαλιάς, Γιάκος (69' Βιδάλ), Χαλκιαδάκης, Κόντε (83' Μπετρά).