Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό στη Γιάννουλη και νίκη 3-1 για την Λάρισα 2012 (PICS)

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/8) στο γήπεδο της Γιάννουλης ανάμεσα στη Δήμητρα και την Λάρισα 2012 με την δεύτερη να επικρατεί με 3-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα παιχνίδι για τα πρώτα συμπεράσματα των δυο προπονητών Βασίλη Μπακογιάννη από πλευράς Δήμητρας και Θοδωρή Στεργιάδη από πλευράς Λάρισας 2012, με το φιλικό αυτό να είναι το δεύτερο για τους γηπεδούχους μετά από εκείνο με τα Βούναινα, ενώ για την Λάρισα 2012 το πρώτο.

Από τη μια η Δήμητρα Γιάννουλης μια δυνατή και παραδοσιακή ομάδα της Λάρισας και από την άλλη η Λάρισα 2012 που σώθηκε πέρσι στην ψυχοφθόρο διαδικασία των play-out και φέτος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Ένα παιχνίδι κάτω από έντονη ζέστη που ανάγκασε το διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση στα μισά του πρώτου μέρους προκειμένου να δροσιστούν οι παίκτες των δυο ομάδων.

Νίκη με 3-1 όπως είπαμε για την Λάρισα 2012 η οποία άνοιξε το σκορ στο 10' με πέναλτ του Τσάκου, ενώ στο 75' ο Κίτσιος Δ. έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 80' με τον Γκατζούλη, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 85' ο Τσιτσόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου πέραν του γκολ είχαν και άλλες φάσεις, ενώ η Δήμητρα είχε να αντιμετωπίσει και τις αρκετές απουσίες, σε μια προσπάθεια της ομάδας προκειμένου αρκετά παιδιά να μπουν στη φιλοσοφία αυτής και να παρουσιάσουν κάτι καλό στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακας της ομάδας του Βασίλη Μπακογιάννη, Κοτλή ο οποίος απεσώβησε τουλάχιστον τέσσερα γκολ για την ομάδα του και με τις εντυπωσιακές του αποκρούσεις κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Καραγεώργος, Εμμανουήλ, Σουφχάρας, Μπάμπαλης, Θώμος, Γκατζούλης, Τσανάκας, Τσαντούλης, Αμπατζίδης, Τσουμάνης.

Έπαιξαν και οι: Κοτλής, Καρέλας, Κουταλιάς, Στατήρης, Φωτίου, Βούρτουρας, Παπαθανασίου.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρέλλας, Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Π., Φλώρος Βασ., Φλώρος Α., Μολάς, Κίτσος Δ., Δαλαμπίρας, Βούζας, Τσιάκος, Σενγκάϊ.

Έπαιξαν και οι: Φλώρος Π., Φλώρος Παντ., Δημόπουλος, Καλλιμάνης, Στρατινάκης, Τσιτσόπουλος.