Βαθμολογία

Πρώτα δείγματα γραφής από Φαλανιακό και Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή (11/8) στο πολύ καλό γήπεδο της Φαλάνης. Η ομάδα του Φαλανιακού υποδέχθηκε τον Ηρακλή Λάρισας, με τις δύο ομάδες να είναι στο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Για την ιστορικά, τελικό αποτέλεσμα 1-5.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το σημαντικό αυτή τη περίοδο είναι οι προπονητές να δούνε την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους και να διορθώσουν τις όποιες ατέλειες. Ο Φαλανιακός αναμένεται να παρουσιαστεί σαφώς πολύ καλύτερος από πέρυσι και τουλάχιστον αυτό δείχνουν και τα πρώτα δείγματα γραφής, με την ομάδα να κάνει και κάποιες ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης. Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλέ αυτό το διάστημα είναι σε εντατικές προπονήσεις και αυτό φάνηκε στο φιλικό της Παρασκευής. Η κούραση ήταν φανερή στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών. Αυτό που πιστεύουν όμως στον ιστορικό σύλλογο είναι πως η δουλειά που γίνεται αυτό το διάστημα από το τεχνικό επιτελείο θα αποδώσει καρπούς το επόμενο διάστημα.

Από την άλλη ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε πολύ νωρίς φέτος την προετοιμασία του και έδειξε πως είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Φυσικά η ομάδα βασίζεται στον περσινό της κορμό κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και έκανε και κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη. Οι παίκτες απέδωσαν ωραίο θέαμα, σωστές μεταβιβάσεις, καλές τοποθετήσεις και ένα σωστό πλάνο που απέδωσε μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας πως η ομάδα σίγουρα θα είναι άκρως ανταγωνιστική.  

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ματς έγινε κάτω από έντονη ζέστη, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή Κουκούλη να κάνει μια διακοπή για νερό στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο το ματς είχε καλό ρυθμό με τον Ηρακλή να ανοίγει το σκορ στα πρώτα λεπτά με σουτ του Νάστα (μάλιστα όπως μάθαμε έψαχνε να βρει στην κερκίδα τον διοικητικό της ομάδας Χρήστο Ευθυμίου να του αφιερώσει το γκολ, αλλά ο τελευταίος είναι σε διακοπές στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης αυτό το διάστημα).

Η ισοφάριση ήρθε στο 37’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή (1-1). Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Κοντοθανάσης έκανε το 1-2 με πέναλτι. Στο 62’ εξαιρετικό τελείωμα του Νάστα και 1-3, στο 70’ ο Κοντοθανάσης το 1-4 και το 1-5 ο Ράχης στο 73’.

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Σακελλαρίου Χ., Αλατάς Δ., Σουλιώτης, Πανταζής, Τσακνάκης, Λυγούρας, Τσούτσας, Αλεξανδρής, Βαρσάμης.

Έπαιξαν και οι: Πάνου, Κακανούλιας, Μπλέντι, Σακελλαρίου Π., Αλατάς Γ., Βάϊος, Παπαγεωργίου, Ντανίκας, Σαμαράς, Καρακίτσος, Κουκούλης, Τριτόπουλος.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Γιαννακόπουλος, Μόσχος, Παπαμάνος, Πάτσης, Παπαγιαννούλης, Κοντοθανάσης, Σπανός, Γκιουρσάνης, Νάστας, Αποστόλου.

Έπαιξαν και οι: Δραγατσίκης, Φορτομάρης, Ζαφειρίου, Μπάμης, Ζησόπουλος, Ράχης, Κυριάκης, Κουτσουνάκης.