Βαθμολογία

Κατέθεσε την εγγυητική 300.000 ευρώ η Χαλκίδα

Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη συμμετοχή της Χαλκίδας στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έγινε την Παρασκευή (11/8). Με μήνυμά του στο facebook, ο Γιώργος Τσαγκάρης γνωστοποίησε ότι κατατέθηκε στην τράπεζα η εγγυητική επιστολή ύψους 300.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφές. Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΟ με έγγραφό της στους δευτεραθλητές των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής για την περσινή σεζόν, τους ενημέρωσε ότι μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση που έμεινε ορφανή για τη Β' Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου ύστερα από την αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα. Αρκεί έως τις 15.00 της 17ης Αυγούστου, να έχουν καταθέσει και εγγυητική επιστολή 300.000 ευρώ.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ΑΟ Χαλκίς, μετά από μεθοδευμένες ενέργειες, φέρνουμε την ομάδα μας ένα βήμα πριν τη Β’ Εθνική! Η εγγυητική ύψους 300.000 ευρώ κατατέθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς στη Χαλκίδα! Η ομάδα μας έχει την οικονομική και αγωνιστική δυνατότητα και αναμένουμε εξελίξεις. Αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση! Οι χορηγοί είναι δίπλα μας! Καθαρές ομάδες! Όχι πια βρωμιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!».