Βαθμολογία

Ξαφνικά διαφορά με Ντόστανιτς

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει στον Εργοτέλη για τη θέση του προπονητή, όμως έχει παρουσιαστεί στις τελευταίες συζητήσεις διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία αν δεν γεφυρωθεί άμεσα, τότε στην κρητικό ομάδα θα ενεργοποιήσουν τις «εναλλακτικές λύσεις» που υπάρχουν…

Οι απαιτήσεις του Σέρβου τεχνικού είναι μεγαλύτερες από το ποσό που του προσφέρει ο Εργοτέλης και θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες μια νέα και τελευταία προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Αν αυτό επιτευχθεί, θα μιλάμε για δεδομένη συμφωνία που θα απομένει μόνο η ανακοίνωσή της για να οριστικοποιηθεί, σε αντίθετη περίπτωση, οι άνθρωποι του συλλόγου θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Πρόκειται για Έλληνες τεχνικούς, όχι όμως για τους Αμανατίδη και Βοσνιάδη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι δύο αυτοί προπονητές έχουν απλά προταθεί στον Εργοτέλη, ο οποίος όμως θα στραφεί σε άλλα πρόσωπα, στην περίπτωση όπου δεν επέλθει συμφωνία με τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Μοιραία όσο είναι σε εκκρεμότητα το θέμα του προπονητή, «φρενάρονται» και κάποιες από τις βασικές μετεγγραφικές υποθέσεις της κρητικής ομάδας, όχι όμως και όλες. Συγκεκριμένα πέραν των Βελλίνη και Μπάτζιου με τους οποίους υπάρχει συμφωνία να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και των τριών γηγενών (Βογιατζή, Μανουσάκη, Χανιωτάκη), υπάρχουν οι τρεις ξένοι παίκτες που ουσιαστικά είναι παίκτες του Εργοτέλη, όπως και ο Κυριάκος Μαζουλουξής.

Πέραν αυτών στον Εργοτέλη προχώρησαν σε επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος είναι θετικός στο να αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και απομένουν τα τυπικά στο να ολοκληρωθεί η επιστροφή του.

πηγή: grandsport.gr