Βαθμολογία

Μπέος: «Ο ΝΠΣ Βόλος θα ενώσει όλη την πόλη»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM της Θεσσαλονίκης «φιλοξενήθηκε» ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έκανε λόγο για τις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκε και στη νεοσύσταση ομάδα του Βόλου, τον ΝΠΣ Βόλος, που θα ενώσει όλη την πόλη όπως τόνισε.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μπέου:

Σχετικά με τη νέα ομάδα ΝΠΣ Βόλος είπε:

«Η καινούργια ομάδα του Βόλου (σ.σ. ΝΠΣ «Βόλος») θα παίξει στη Γ’ Εθνική και σε τρία χρόνια θα την δείτε πολύ ψηλά, θα ενώσει όλο το Βόλο και θα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου έχουν ιστορία που δεν σβήνει από κανέναν, αλλά θα ασχολούνται με τις ακαδημίες, το πόλο, το μπάσκετ και αυτά τα αθλήματα, βγάζοντας παίκτες και ταλέντα της περιοχής. Αυτό θα γίνει στο τέλος και οι αντιδράσεις 300 ή 500 ατόμων για τη δημιουργία της νέας ομάδας θα μειωθούν μόλις τη δουν να κερδίζει και να ανεβαίνει κατηγορίες, γιατί οι άνθρωποι που την ανέλαβαν είναι χαμηλών τόνων. Θα παίξουμε φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 30 Αυγούστου και τα έσοδα θα πάνε στο Ορφανοτροφείο Βόλου «Φλόγα» και στην ΕΛΕΠΑΠ, που φιλοξενούν 37 παιδάκια και ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ που δέχθηκε να έρθει στον Βόλο».

Αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΟ τόνισε:

«Ο Καλαντζής κατεβαίνει στην ΕΠΟ για να χάσει, αλλά και για να μαζέψει καμιά ψήφο ενόψει των εκλογών που θα κατεβεί ως βουλευτής. Αυτά που είπε ο Καλαντζής για στήριξη Μαρινάκη και Αλαφούζου, είναι περίεργα, αλλά και η πρασινο-κόκκινη συνύπαρξη έχει μεγάλη πολιτική χροιά. Δεν μπορείς να λες ότι σε στηρίζει ο Μαρινάκης, η κύρια αιτία που το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αυτό το χάλι. Έτσι κι αλλιώς, θα χάσει στις εκλογές της ΕΠΟ, αν και μου είναι συμπαθής, γιατί ήρθε δυο-τρεις φορές στο Βόλο και μιλήσαμε. Δεν έχει καμία τύχη, αλλά και ο Αλαφούζος, που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό είναι θύμα του σάπιου συστήματος».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ είπε:

«Εάν δεν είχε έρθει πριν από 5 χρόνια ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, η ομάδα θα βρισκόταν σε χειρότερη κατάσταση από τον Άρη, τον Ηρακλή και την Καλαμαριά. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει τη δύναμη να αντλήσει και να ξαναφτάσει στην κορυφή, αλλά κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ σε αυτά τα 5 χρόνια, όσον αφορά στο αγωνιστικό τμήμα, δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου το λέω. Πόσους υπαλλήλους έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ; Πάνω από 100! Εγώ στον Ολυμπιακό Βόλου το 2010, που βγήκαμε Ευρώπη είχα 6 υπαλλήλους και όλο ήταν τέλεια. Είχα βέβαια την επιστασία, αλλά ο κ. Σαββίδης που έβαλε 80 εκατομμύρια σε 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να ξέρει ότι η Πόρτο με 20 εκ. ευρώ πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα, κάτι δεν δουλεύει σωστά…».

Τέλος για τον Ολυμπιακό ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο μάρκετινγκ και επικοινωνιακό, συνεργάζεται και με κάποιους μάνατζερ που μπορούν και παραμυθιάζουν προέδρους μεγάλων ομάδων, τεράστιους επιχειρηματίες που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και τους πουλάνε παίκτες. Τώρα λένε για τον Ρέτσο ότι δίνει η Λεβερκούζεν 17 εκατομμύρια ευρώ. Η Λεβερκούζεν το… ξέρει; Εγώ ακόμη δεν τον έχω δει αυτόν τον παίκτη να παίζει μπάλα, εσείς τον είδατε πουθενά; Κι όμως, ο Ολυμπιακός τον πλασάρει και εδώ του βγάζω το καπέλο, όπως και στους απατεώνες μάνατζερ που μπορούν και κάνουν αυτές τις δουλειές. Μακάρι να το δούμε το παιδί να ξεπερνάει τον Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά ακόμη δεν τον είδαμε…».