Βαθμολογία

Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία

"ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ" στη Λάρισα, την Τρίτη 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Τρεις "μεγάλες κύριες" του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους. Ένας σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στη Λάρισα, την Τρίτη 29 Αυγούστου στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού πενταγράμμου. Δίπλα τους θα έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς.

Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη "μύθος". Mε τις αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.  

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Η περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας κάτω από το φως των αστεριών του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού ξεκίνησε από την Αθήνα και ακολούθησαν συναυλίες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Αρχεία Ολυμπία, Όλυμπο, ενώ σήμερα (11/8) θα είναι στη Χαλκιδική για να ακολουθήσουν Μεσσήνη, Λάρισα και αυλαία πάλι στην Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών που απομένουν:

Χαλκιδική: Θέατρο Σίβηρη 11 Αυγούστου

Mεσσήνη: Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης 18 Αυγούστου

Λάρισα: Στάδιο Αλκαζάρ 29 Αυγούστου

Αθήνα: Πετρούπολη, Θέατρο Πέτρας 5 Σεπτεμβριου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.ticketservices.gr, Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39, Τηλ. κέντρο:210 7234567, Ώρα έναρξης: 21:00, Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Βιβλιοπωλείο PROSPEROUS, Βιβλιοπωλείο ΚΛΟΥ