Βαθμολογία

Πάει για το μπαμ με Τσάβες ο Παναθηναϊκός

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί βασική προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις στο κομμάτι αυτό.

Το "τριφύλλι" πάει για την υπέρβαση καθώς στοχεύει στην απόκτηση του Αντρέ Τσάβες από την Μπόκα Τζούνιορς, χωρίς φυσικά να έχει σταματήσει το ενδιαφέρον για τον Πούκι της Μπρόντμπι.

Ο Τσάβες βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού με την αθηναϊκή ομάδα να κάνει αγώνα για την απόκτηση του, ενώ σύμφωνα με εφημερίδα φίλα προσκείμενη στους "πράσινους" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Παναθηναϊκός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποσπάσει το "ναι" του παίκτη. Πάντως όπως και να 'χει το θέμα θα κλείσει εντός των επόμενων ωρών είτε θετικά είτε αρνητικά.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεσοεπιθετικό και έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις στις οποίες έχει ρίξει το βάρος. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό Σερζ Γκακπέ που παίζει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά. Ο παίκτης ανήκει στη Τζένοα όμως δεν υπολογίζεται. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Αθηναίοι δεν το επιβεβαιώνουν.

Όσον αφορά για τη θέση του ακραίου μπακ, προτάθηκε και εξετάζεται ο Νασέρ Αλίγι, με τον 23χρονο διεθνή Αλβανό να ανήκει στην Καϊζερσλάουτεν, όμως οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι υψηλές. Παράλληλα στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Μπεσά και Μπάλκοβετς.