Βαθμολογία

Μάνος: «Τα γκολ να έρθουν στα επίσημα παιχνίδια...»

To δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Δημήτρης Μάνος στο φιλικό 2-2 του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή, με τον επιθετικό των Ηρακλειωτών να τονίζει σε δηλώσεις του ότι ο στόχος είναι να έρθουν τα γκολ όταν πρέπει, στο πρωτάθλημα δηλαδή της νέας σεζόν για να επιτευχθεί και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

«Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος. Το γκολ είναι σημαντικό για έναν επιθετικό στην ψυχολογία του. Σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας και θέλω να κάνω το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια, κυρίως στα επίσημα όταν έρθουν, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ», ανέφερε ο Μάνος την Πέμπτη (10/8) στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών.

Και πρόσθεσε σχετικά με τον αριθμό των τερμάτων που θα ήθελε να πετύχει στη νέα σεζόν: «Με δεκαπέντε γκολ θα είμαι καλά. Δεν έχει τόσο σημασία αυτό. Θέλω όσα γκολ βάλω να είναι σημαντικά, ώστε η ομάδα να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Τέλος, είπε: «Για μια ομάδα που κάνει μια εβδομάδα προετοιμασία, η εικόνα ήταν καλή. Έχουμε βέβαια μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στην ομάδα έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η προετοιμασία, καθώς τώρα χτίζεται η ομάδα, δενόμαστε μεταξύ μας οι παίκτες και βρίσκουμε ρυθμό».