Βαθμολογία

(Χ)ρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν Δ. Γιάννουλης και Βούναινα (PICS)

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη (10/8) στο γήπεδο της Γιάννουλης, ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τα Βούναινα που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν καλές, όμως την παράσταση «έκλεψαν» οι νεαροί και των δύο ομάδων. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες και από τους δύο τεχνικούς (Μπακογιάννη – Εμμανουήλ).

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, η ζέστη αφόρητη και έγιναν αρκετά διαλλείματα, αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς και από τις δύο ομάδας και οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Καραγιώργος, Εμμανουήλ, Σουφχάρας, Μπάμπαλης, Θώμος, Τσουμάνης, Γκατζούλης, Αμπατζίδης, Τσιαντούλης, Μάτος.

Έπαιξαν και οι: Καρέλας, Κουταλιάς, Βούρτουρας, Μπήτρας, Μαντζαφλάρας, Τσανάκας, Σκουλίδης, Κοτλής, Παπαθανασίου, Μπάσδρας.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Κ. Καζάνι, Γ. Χατζηλιάδης, Η. Μερτζανίδης, Κατσιώτης, Γκομοσίδης, Κ. Χριστοδούλου, Τσαπράζης, Ραπτόπουλος, Τσανάς, Γ. Καζάνι.

Έπαιξαν και οι: Σχοινάς, Καρέντζος, Φ. Μερτζανίδης, Μουτσάνας, Γιουρούκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζεϊμπέκης, Ψαρρής, Κ. Χατζηλιάδης, Τρικάλης.  

Διαιτητής: Γκόγκος.