Βαθμολογία

Άλλες δύο μεταγραφές για τον Κισσαμικό

Οι μεταγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στον Κισσαμικό και την Πέμπτη (10/8) η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Καλούδη Λεμονή και Γιώργου Σερβιλάκη. Ο 21χρονος μέσος έπαιξε την τελευταία διετία στον Λαγκαδά, έχοντας περάσει παλαιότερα από τον Άρη, ενώ ο 20χρονος Σερβιλάκης, που καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ, προέρχεται από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Καλούδη Λεμονή και Γιώργο Σερβιλάκη.

Το βιογραφικό των ποδοσφαιριστών:

Καλούδης Λεμονής: Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1995 και από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη, στον οποίο έγινε επαγγελματίας τον Αύγουστο του 2013. Το ντεμπούτο του με τους “κίτρινους” το έκανε στη Γ' Εθνική τη σεζόν 2014-2015 μετρώντας συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 12 συμμετοχές. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην ΑΠΕ Λαγκαδά έχοντας 41 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι μέσος.

Γιώργος Σερβιλάκης: Είναι γεννημένος στις 18 Μαΐου 1997 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία στον Αστέρα Ρεθύμνου. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ρέθυμνο Π.Σ., που ήταν επίσημη Σχολή του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο. Το 2010 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ20 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016. Είναι αμυντικός (αριστερός μπακ)».