Βαθμολογία

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκογλου

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει και επίσημα από την Πέμπτη (10/8) ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους Ηπειρώτες για έναν χρόνο. Ο 24χρονος τερματοφύλακας άφησε τον Ηρακλή για λογαριασμό της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος και δεσμευόμενος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε την ακόλουθη δήλωση στο pasgiannina.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΣ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τη Διοίκηση, τον Δ/ντη του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τον προπονητή κ. Πετράκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τσελιόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της”».